Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

alabalık yemeği tarifleri alabalık buğulama MALZEMELER 4 adet Alabalık (fileto edilmiş) 4 adet defne yaprağı 3 adet domates 3 adet çarliston biber 1.5 adet limonun

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Alabalık yemeği tarifleri

    Sponsorlu Bağlantılar




    alabalık yemeği tarifleri



    alabalık buğulama

    MALZEMELER
    4 adet Alabalık (fileto edilmiş)
    4 adet defne yaprağı
    3 adet domates
    3 adet çarliston biber
    1.5 adet limonun suyu
    70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
    250 gr. mantar
    1 çorba kaşığı kapari turşusu

    Tuz ve karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir.
    Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir. İkiye bölünmüş mantarlar, bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir.
    Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir.
    Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Alabalık,Rüyada Alabalık Görmek Nedir?
  3. İlginç Sos Tarifleri, Izgara Etlere Değişik Sos Tarifleri, İspanyol Sos Tarifleri
  4. Sadrazam lokumu, pasta tarifleri, denenmiş pasta tarifleri, harika pastalar, lezzetli tatl
  5. Tavşan yemeği tarifleri
  6. Keklik yemeği tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri