Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

HAMSİ KAVURMA Yarım kg hamsi 1 adet kuru soğan 2 adet domates 2 adet biber 4 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz Hamsilerin başları

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Hamsi Kavurma Yapşlışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    HAMSİ KAVURMA

    Yarım kg hamsi
    1 adet kuru soğan
    2 adet domates
    2 adet biber
    4 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 tatlı kaşığı tuz

    Hamsilerin başları ve kılçıkları çıkarılır. Tencereye yağ konur, ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir. Üzerinehamsi eklenir, 15 dakika kavrulur. Sonra ince kıyılmış biberatılır, birkaç kere çevirdikten sonra küp doğranmış domatesve tuz katılır. 10 dakika daha kavrulur, ateşten alınır.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Hamsi Buğulama Tarifi - Hamsi Buğulama Nasıl Yapılır?
  3. Hamsi Çorbası Tarifi - Hamsi Çorbası Nasıl Yapılır?
  4. Hamsi Diblesi Tarifi - Hamsi Diblesi Nasıl Yapılır?
  5. Hamsi Dolması Tarifi - Hamsi Dolması Nasıl Yapılır?
  6. Hamsi Tava Tarifi - Hamsi Tava Nasıl Yapılır? - Hamsi Tava Çeşitleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri