Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Balık yahnisi tarifi Malzemeler 1 kg. balık (Kefal , palamut , uskumru) 3 kahve fincanı zeytinyağı 2 adet havuç Yarım kahve fincanı domates salçası 2

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Balık yahnisi tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Balık yahnisi tarifi





    Malzemeler


    • 1 kg. balık (Kefal, palamut, uskumru)
    • 3 kahve fincanı zeytinyağı
    • 2 adet havuç
    • Yarım kahve fincanı domates salçası
    • 2 bardak su
    • 1 kahve kaşığı kırmızı biber
    • 6 diş sarmısak
    • Yarım demet maydanoz


    Hazırlanışı


    • Kenarlı tepsiye zeytinyağını ve yarım ay şeklinde doğ-ranmış soğanları koyun.
    • Soğanları kavurun. Buna ince ke-silmiş havuçlarla ayıklanmış sarımsakları ve kıyılmış may-danozu katın.
    • Sonra domates salçasını, kırmızı biberi ve tuzu ilâve edin.
    • Tepsiye bir kabak kapatıp soğanla havuç-ları orta ısılı ateşte 20 dakika pişirin.
    • Ayıklanmış ve di-limlere doğranmış balıkları da tepsiye koyun Üzerine pek az tuz serpikten sonra orta ısılı ateşte tekrar 15 dakika pişirin.
    • Balıklar da pişince ateşten indirin soğuyunca ser-vis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Yoğurtlu Patates Yahnisi Tarifi Yapılışı
  3. Yeni Çingene Yahnisi Tarifi
  4. Pastırmalı Beykoz Yahnisi Tarifi
  5. Baharatlı Balık, Baharatlı Balık tarifi, Balık Yemekleri, Balık Tarfileri, Denenmiş Yemek
  6. Kork Yahnisi Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri