Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Levrek Pilakisi Tarifi Yapılışı MALZEMELER: 1 kilo levrek , 6 baş soğan , 2 kereviz , 2 havuç , 1 demet may-danoz , 6 diş
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Levrek Pilakisi Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Levrek Pilakisi Tarifi Yapılışı



    MALZEMELER:
    1 kilo levrek,
    6 baş soğan,
    2 kereviz,
    2 havuç,
    1 demet may-danoz,
    6 diş sarmısak,
    1 su bardağı zeytinyağı,
    1 kahve kaşığı karabi-ber,
    1 kahve kaşığı kırmızıbiber,
    1 limon,
    tuz,
    2 bardak su.





    YAPILIŞI:
    Balıklar temizlenir, yıkanır, birkaç parçaya bölünür. •Soğanlar doğranır, sarımsaklar kıyılır.
    • Havuçlar “halka halka” kesilir. Maydanoz kıyılır. Kerevizler de doğranır.
    • Hepsi tavaya konur. Zeytin yağda pembeleşinceye kadar kavrulur.
    • Bu harcın bir kısmı tepsiye yayılır. Üstüne balıklar yerleştirilir. Geri kalan harç da etrafına konur.
    • Biberler ve tuz serpilir. Su konur.
    • Balıkların üzerine “halka halka” kesilmiş limonlar konur. Orta hararetli ateşte pişirilir. Soğuduktan sonra servis yapılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kırlangıç Pilakisi Tarifi Yapılışı
  3. Baklava Hamurunda Levrek Tarifi, Nasıl Yapılır
  4. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  5. Levrek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi Yapılışı
  6. Levrek Balığı, Levrek Balığı nasıl avlanır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri