Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Diyet Fasulyeli Gulaş Tarifi Malzemeler 2 soğan 2 çorba kaşığı sıvıyağ 500 gr dana kuşbaşı 1 çorba kaşığı kırmızı toz biber 5 çorba kaşığı sirke

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Diyet Fasulyeli Gulaş Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Diyet Fasulyeli Gulaş Tarifi




    Malzemeler

    2 soğan
    2 çorba kaşığı sıvıyağ
    500 gr dana kuşbaşı
    1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
    5 çorba kaşığı sirke
    Tuz
    Karabiber
    1,5 lt et suyu
    450 gr taze fasulye
    500 gr patates
    1 tatlı kaşığı kekik
    4-5 çorba kaşığı süt kreması

    Yapılışı

    Soğanı soyup ikiye böldükten sonra yarım ay halkalar halinde doğrayın.
    Sıvıyağı büyük ve derin bir tencerede kızdırın. Eti kızgın yağda sürekli karıştırarak iyice kavurun.
    İçine soğan ve kırmızı toz biberi ekleyin. Sirkeyi ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın.
    Et suyunu ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak 70 dakika kadar pişirin.
    Bu arada fasulyeyi ayıklayıp ikiye böldükten sonra tuzlu suda 8-10 dakika kadar haşlayın. Ardından durulayıp suyunu süzün.
    Patatesin kabuklarını soyup yıkadıktan sonra büyüklüğe göre dörde veya altıya bölün.
    Etin pişme süresinin son 20 dakikasında patatesi kekikle birlikte ilave edin.
    Pişme süresinin son 10 dakikasında fasulyeyi de ekleyin. Tekrar tuz ve karabiberle tatlandırın.
    Gulaş piştikten sonra süt kremasını ekleyip bir kaç dakika dinlendirin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Diyet Ve 10 Diyet Kitabı, En iyi 10 Diyet Kitabı, diyet kitabı, diyet yemekleri, zayıflama
  3. Diyet Lahana Turşulu Gulaş Tarifi
  4. Diyet Fasulyeli Et Güveç Tarifi
  5. Resimli kuru fasulyeli spagetti tarifi, Kuru fasulyeli spagetti resimli, Kurufasulyeli mak
  6. Fasulyeli Yumurta Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google






  8. Sponsorlu Bağlantılar




    Diyet Gulaş Tarifi




    Malzemeler

    1 kg dana eti
    500 gr soğan
    2 diş sarımsak
    150 gr dana jambon
    2 çorba kaşığı tereyağı
    2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
    400 ml et suyu
    800 gr doğranmış domates
    1'er kırmızı ve sarı dolmalık biber
    Karabiber
    2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
    Yapılışı

    Dana etini öncelikle şeritler halinde, ardından eşit büyüklükte küpler halinde doğrayın.
    Soğan ve sarımsağı soyup soğanı jülyen, sarımsağı dilim dilim doğrayın.
    Jambonu küp küp kesin.
    Tenecerede tereyağını eritip, eti harlı ateşte iyice kavurun.
    Eti tencereden çıkarıp yerine soğan, sarımsak ve jambonu ekleyip kavurun.
    Tekrar eti kırmızı toz biber eşliğinde tencereye ekleyin.
    Et suyunun yarısını ekleyip pişirin. Kalan et suyunu domateslerle birlikte ilave edin.
    Gulaşı tencerenin kapağını yarım kapatarak kısık ateşte 70-80 dakika kadar pişirin.
    Biberlerin çekirdeklerini ayıklayıp küpler halinde doğrayın.
    Pişme süresinin son 15 dakikasında biberleri ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
    Servis yapmadan önce üzerine maydanoz serpin.




  9. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri