Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Panna Cotta Tatlı 6-7 saat derin dondurucuda bekletilmelidir. içindekiler 350 gr çilek 4 yaprak jelatin 1 paket vanilya 500 gr süt kreması 75 gr toz

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Panna Cotta

    Sponsorlu Bağlantılar




    Panna Cotta



    • Tatlı 6-7 saat derin dondurucuda bekletilmelidir.
    içindekiler


    • 350 gr çilek

    4 yaprak jelatin
    1 paket vanilya
    500 gr süt kreması
    75 gr toz şeker
    2-3 çorba kaşığı portakal marmelatı
    1-2 çorba kaşığı pudra şekeri
    Süslemek İçin :
    • Portakal likörü
    • Nane yaprağı
    • Pudra şekeri

    hazırlanışı


    • Çilekleri ayıklayıp yıkayın. Soğuk suda jelatini yumuşatın. Vanilyayı yavaş yavaş süt kremasına ilave edip 10-15 dakika kısık ateşte kaynatın. Şekeri ekleyip karıştırın.
    • Bu arada pudra şekerini portakal marmeladı ve çileklerle karıştırarak püre kıvamına getirin. Dilerseniz portakal likörü ile tatlandırın.
    • Jelatini sıcak süt kremasına ilave ederek karıştırın. 6 sufle kalıbını soğuk suyla durulayıp içlerine kremayı doldurun. En az 6 saat veya bir gece üzeri kapalı olarak buzdolabında bekletin.
    • Bir bıçak yardımıyla ya da kapları ılık suya daldırarak, kremayı kalıplardan çıkarın. Kalıpları ters çevirerek kremayı tabaklara alın. Çilek sosu, nane yaprağı ve pudra şekeri ile süsleyin.


    Paylaş Facebook Twitter Google


  2. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri