Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Çıtır Karides Tarifi Ve Yapılışı 500 g çiğ karides - 2 çorba kaşığı sherry veya Tatlı şarap - 1 Tatlı kaşığı domates salçası - karışık

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Çıtır Karides Tarifi Ve Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Çıtır Karides Tarifi Ve Yapılışı


    500 g çiğ karides - 2 çorba kaşığı sherry veya Tatlı şarap - 1 Tatlı kaşığı domates salçası - karışık baharat - 400 ml sıvı yağ - 100 g mısır unu - 2 adet çırpılmış yumurta - 100 g galeta unu - Servis için: limon dilimleri

    Karidesleri ayıklayın. Küçük bir bıçakla iplik şeklindeki siyah kısmı çıkarıp atın. Mutfak havlusuyla kurulayın. Sherry, baharat ve domates püresini karıştırın. Karidesleri bu karışımın içine dökün ve iyice karıştırın. Thermospot tavada yüksek ateşte ısıtın. Yağını koyun. Yağ ısınırken karidesleri önce mısır ununa, sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayın. Yağ kızınca, her seferinde birkaç tane atarak karidesleri altın rengi oluncaya kadar (2 - 3 dakika) kızartın. Kızartma sırasında tencerenin altını biraz kısın. Pişen karideslerin altını kapatın, bir dakika bekleterek hafifçe ılınmalarını sağlayın. Limon dilimleri ile servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Çıtır Kase içinde Et Sote Tarifi Yapılışı
  3. Renkli Karides Salatası tarifi
  4. Resimli Karides Salatası Tarifi Yapılışı
  5. Çıtır Muhallebi Tarifi
  6. Kuru Meyveli Çıtır Tart Tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri