Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi) Malzemeler : 225 gr. karper eritme peynir 2 bardak koyu krema 2 çay kaşığı elenmiş pudra

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi)

    Sponsorlu Bağlantılar




    KALIPTA KREMA / Coeur a la Creme (Fransiz Mutfagi)
    Malzemeler :
    225 gr. karper eritme peynir
    2 bardak koyu krema
    2 çay kaşığı elenmiş pudra şekeri
    225 gr. çilek
    Limon suyu
    Pudra şekeri
    Hazırlanışı :
    Tahta bir kaşık kullanarak peyniri ince bir tel elekten derin bir kaba ezerek geçirin. Sonra içine koyu krema ile pudra şekerini katın ve iyice karıştırın.

    Hazırladığınız karışımı ya altı delikli kalp şeklindeki kalıplara dökün yada içine tülbent serilmiş bir süzgeç içine koyun ve sabaha kadar süzülmesi için serin bir yerde bırakın.

    Servis yapmadan önce kalıpları servis tabaklarına ters olarak çevirip boşaltın üzerine çilek ve tat vermesi için pudra şekeri serpiştirin sonra çilekle süslediğiniz kremayı servis yapın


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Gül yapraklı krema, gül yapraklı krema tarif
  3. PEYNİRLİ SOĞAN ÇORBASI (Fransiz Mutfagi)
  4. SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vichisuaz (Fransiz Mutfagi)
  5. Creme Broule Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  6. Korsika Usulü Zeytinli Omlet Tarifi (Fransiz Mutfagi)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri