Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Talaş Kebabı Tarifi , Talaş Kebabı , Talaş Kebabı Yapımı , Kebab Tarifleri , Denenmiş Yemek Tarifleri Yapılışı : Et kemiklerinden ayrılır. Yarım santimetre inceliğin­de

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Talaş Kebabı Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Talaş Kebabı Tarifi, Talaş Kebabı, Talaş Kebabı Yapımı, Kebab Tarifleri, Denenmiş Yemek Tarifleri


    Yapılışı :
    Et kemiklerinden ayrılır. Yarım santimetre inceliğin­de dilimlere kesilir. Kesilen dilimler parmak uzunluğunda talaş gibi bir defa daha doğranır. Yıkanıp 50 gr. yağ ile bir tencereye konur. Doğranmış bir baş soğan, tuz ilâve edi­lir. Orta hararlı ateşte 45 – 50 dakika kadar kaynayınca ya­rım halkalara doğranmış soğan, etin üzerine konur. Karış­tırılmadan 3-4 kepçe suyu kalıncaya kadar pişirilir. Ateş­ten alınır. Altına bir kap konup süzgece boşaltılır. Kıyıl­mış maydanoz, karabiber serpilir. Yaprak hamuru yapılır. Yarım santimetre kalınlığında açılır. İki eşit parçaya veya birer kişilik parçalara kesilir. Ortasına, hazırlanan iç ko­ttur. Rulo şeklinde sarılır. Fırın tepsisine konur. Üzerine yumurta sarısı sürülür. Fırında pişirilir. Fırından çıkarılın­ca birer kişilik parçalara bölünür. Servis tabağına alınır. Üzerine salçası dökülür.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır
  3. Patlıcan Kebabı (Balcan Kebabı) Tarifi
  4. Talaş Böreği nasıl yapılır? Talaş böreği tarifi
  5. Pratik talaş böreği tarifi
  6. Talaş Böreği tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri