Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Sahur Bohçası Tarifi GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik) * 3 tane yufka * 2 adet tavuk göğsü * 5-6 yemek kaşığı tereyağı * 1 su bardağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Sahur Bohçası Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Sahur Bohçası Tarifi






    GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik)
    * 3 tane yufka
    * 2 adet tavuk göğsü
    * 5-6 yemek kaşığı tereyağı
    * 1 su bardağı ceviz içi
    * 2 diş sarımsak
    * 2 su bardağı yoğurt
    * 1 yemek kaşığı pul biber
    Sahur Bohçası tarifi
    1 – Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı bir fırında kurutun.Kuruyan yufkaları bir servis tepsisine (borcama) kırarak yerleştirin.
    2 – Aralarına dävülmüş cevizin yarısını koyun.
    Tavuğu sekiz bardak suda haşlayıp didikleyin. Yufkaların üzerine sıcak tavuk suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün.Tavukları üzerine yerleştirin. Kalan cevizi de tavukların üzerine serpin.
    3 – Tabağa servis yaptıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış biber dökün.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Köy Bohçası Tarifi Yapılışı
  3. Sahurun Anlamı,Sahur Nedir? Sahur Ne Demektir? Sahur Sözlük Anlamı Hakkında Bilgi Nedir?
  4. Örgü Nişan Bohçası Yapılışı
  5. Sahur ne zaman biter, Sahur vakti ne zaman sona erer
  6. Erişteli Sahur Pilavı Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri