Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Acılı Katmer Çöreği Tarifi Yapılışı Malzemeler 200 gr çökelek veya lor peyniri 1 çorba kaşığı pul biber 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Acılı Katmer Çöreği Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Acılı Katmer Çöreği Tarifi Yapılışı








    Malzemeler

    200 gr çökelek veya lor peyniri
    1 çorba kaşığı pul biber
    1 adet soğan
    Yarım çay bardağı sıvı yağ
    Hamuru için
    1 adet yumurta
    2 kaşık yoğurt
    1 çay bardağı zeytinyağı
    Aldığı kadar un
    1 yumurta sarısı (üzeri için)

    Yapılışı

    Soğanımız piyazlık olarak doğranır. Sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Peynirler ve pul biber ilave edilerek karıştırılır. Diğer yandan hamurumuzun malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Yarım saat kadar dinlendirilen hamurumuzdan bezeler koparılarak 6 adet yufka oluşturulur. Yağlanmış fırın tepsimizin üzerine yufkalardan biri serilir. Diğerlerinin aralarına yağ sürülür, tam orta kısma peynirli iç malzememiz yayılır. Çöreğimizin üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilir. Çöreğimiz ılık olarak servis edilir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Paskalya Çöreği Tarifi Yapılışı
  3. Kıymalı ay çöreği tarifi yapılışı
  4. Nişastalı katmer börek tarifi yapılışı (resimli anlatım)
  5. Katmer TatLısı yapılışı, tarifi
  6. Katmer Poğaça Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri