Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Paskalya Çöreği Tarifi Yapılışı Mayalı hamur için: 4.5 Su bardağı un 1 Su bardağı ılık süt 1 Kahve fincanı tozşeker 1 Adet yumurta 1 Kahve

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Paskalya Çöreği Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Paskalya Çöreği Tarifi Yapılışı




    Mayalı hamur için:


    4.5 Su bardağı un

    1 Su bardağı ılık süt
    1 Kahve fincanı tozşeker
    1 Adet yumurta
    1 Kahve fincanı margarin
    3 Tatlı kaşığı toz maya
    1 Çay kaşığı tuz
    Üzerine sürmek için: 1 adet yumurta sarısı
    Arzuya göre üzerine susam veya çörekotu da serpebilirsiniz.
    Hamurun dinlendirilme süresi: 25 dakika


    Hazırlanışı:

    Bir kapta mayalı hamur malzemelerini karıştırıp hamur elde edin.
    Üzerini temiz bir bezle örtüp 20–25 dakika sıcak bir yerde dinlendirin.
    Hamuru 5 parçaya bölün ve her birini elinizle yuvarlayıp geniş bir rulo yapın.
    Dilediğiniz biçimde örgü şekilleri verip yağlanmış fırın tepsisine dizin ve 25 dakika dinlendirin.
    Üzerine yumurta sarısı sürün.
    Arzuya göre üzerine çörekotu da serpebilirsiniz.
    200 dereceli önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Acılı Katmer Çöreği Tarifi Yapılışı
  3. Kıymalı ay çöreği tarifi yapılışı
  4. Ay Çöreği Tarifi (6 Kişilik)
  5. Fındıklı Paskalya Çöreği Tarifi
  6. Ay Çöreği nasıl yapılır, Ay Çöreği yemek tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri