Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Abant Kebabı tarifi resimli resimli abant kebabı tarifi Abant Kebabı Malzemeler: 600 gr. kuzu but eti , 4 adet patlıcan , 40 gr. tere yağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Abant Kebabı tarifi yapılışı resimli

    Sponsorlu Bağlantılar




    Abant Kebabı tarifi resimli

    resimli abant kebabı tarifi
    Abant Kebabı



    Malzemeler:

    600 gr. kuzu but eti,
    4 adet patlıcan,
    40 gr. tere yağı,
    1 adet kuru soğan,
    4 gr. toz karabiber,
    50 gr. mantar,
    4 gr. tuz,
    Yarım bağ maydanoz,
    2 adet domates,
    25 gr. domates salçası,
    4 adet yeşil biber,
    40 gr. kaşar peyniri,
    200 gr. süzme yoğurt,
    1 adet salatalık,
    Yarım bağ dereotu.

    Yapılışı :

    Kuşbaşı doğranmış Kuzu eti tavada tere yağı ile sote edilir. Doğranmış soğan, sivri biber, mantar, domates ilave edilir. Salça, tuz, kekik, kara biber ve su konup pişirilir. Patlıcanlar ızgarada pişirilip soyulur. Ortaları karnı yarık gibi açılır. Hazırlanan sote içine doldurulur. Üzerine rende kaşar peyniri konur. Fırında 175 o 6 veya 7 dakika piştikten sonra servis tabağına konur. Cacıkla servis ediniz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Abant Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır
  4. Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı, Sultan Kebabı Nasıl Yapılır
  5. Afyon Kebabı Tarifi Yapılışı Resimli
  6. Abanuş kebabı resimli tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri