Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Abanuş kebabı resimli resimli abanuş tarifi abanuş kebabı MALZEMELER: Patlıcan 4 adet kuş başı et 250 gr. Sivri biber 2-3 adet Tereyağı 2 çorba kaşığı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Abanuş kebabı resimli tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Abanuş kebabı resimli

    resimli abanuş tarifi
    abanuş kebabı



    MALZEMELER:

    Patlıcan 4 adet
    kuş başı et 250 gr.
    Sivri biber 2-3 adet
    Tereyağı 2 çorba kaşığı
    Domates 3 adet
    Sarımsak 3-4 diş

    HAZIRLANIŞI:

    Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde veya ızgarada pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarımsakları ezin. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 250 gr.küçük doğranmış kuş başı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun. Servis tabağındaki Patlıcanlı karışımın üzerine koyup servis edin.
    isteğe göre üstüne yoğurtla veya salçayla sos hazırlayabilirsiniz


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Resimli ali nazik kebabı tarifi
  3. Adana kebabı nasıl yapılır resimli tarifi
  4. Tencere kebabı nasıl yapılır tarifi resimli
  5. Afyon Kebabı Tarifi Yapılışı Resimli
  6. Abant Kebabı tarifi yapılışı resimli
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri