Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Afyon Kebabı Tarifi Resimli Resimli Afyon Kebabı Afyon Kebabı tarifi Afyon Kebabı Malzemeler 1 kg kuşbaşı et 3 adet kebaplık pide 1 yemek kaşığı tereyağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Afyon Kebabı Tarifi Yapılışı Resimli

    Sponsorlu Bağlantılar




    Afyon Kebabı Tarifi Resimli

    Resimli Afyon Kebabı
    Afyon Kebabı tarifi
    Afyon Kebabı




    Malzemeler
    1 kg kuşbaşı et
    3 adet kebaplık pide
    1 yemek kaşığı tereyağı
    Yarım demet maydanoz
    Tuz, karabiber
    1 lt su

    Yapılışı:
    1 kg kuşbaşı et suyunu çekene kadar kavrulur.Üzerini örtecek kadar sıcak su konup, isteğe bağlı miktarda tuz eklenerek, düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra, etin suyuna 1 kaşık tereyağı ilave edilir.
    Diğer taraftan kebaplık pideler bir tepsiye kare şeklinde doğranır. (Bu yemekte kullanılan pideler ramazan pidesinden farklıdır ve fırınlarda kebaplık pide olarak satılır.) Haşlanan etin suyunu ayrı bir tencereye alırız. Bu etsuyu, doğranmış olan pidelerin ıslatılması ve yeterli yumuşaklığı kazanması için kullanılır. Yeterli yumuşaklığa ulaşan pideler alınarak tepsiye döşenir. Sonra kuşbaşı etler pidenin ortasına yerleştirilir. Üzerine karabiber ekilir ve maydanozla süslenerek servis yapılır.

    NOT: Bu yemek, genellikle Ramazan ayı içinde, iftarlarda davet yemeği olarak yapılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır
  3. Resimli ali nazik kebabı tarifi
  4. Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı, Sultan Kebabı Nasıl Yapılır
  5. Abanuş kebabı resimli tarifi
  6. Abant Kebabı tarifi yapılışı resimli
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri