Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır - Tepsi Kebabı Malzemeleri İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kıyma 3 adet

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır - Tepsi Kebabı Malzemeleri





    İçindekiler:
    500 gr Banvit Kırmızı Dana Kıyma
    3 adet orta boy kemer patlıcan (alaca soyulmuş)
    3 adet çarliston biber (iri doğranmış)
    1 çorba kaşığı salça
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    75 ml et suyu
    Tuz, tane karabiber, toz kırmızıbiber
    (arzu edilen miktarda, dövülmüş)


    Tarif:
    • Kıyma, tuz, karabiber ve toz kırmızıbiberi iyice yoğurup, yassı köfteler yapın.
    • Patlıcanları 3-3,5 cm halka halka doğrayın. Fırın kabına patlıcan, biber, köfte ve patlıcan sırasıyla dizin.
    • Salça, zeytinyağı ve et suyunu iyice karıştırıp, patlıcanların üzerine gezdirin.
    • Üzerine bir kapak kapatıp, önceden ısıtılmış 2000C fırında, yaklaşık 30 dak. pişirin.
    • Üzerini açıp, 10 dak. daha pişirin ve sıcak servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Urfa Tepsi Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Patlıcan Kebabı (Balcan Kebabı) Tarifi
  4. Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı, Sultan Kebabı Nasıl Yapılır
  5. Cartlak Kebabı tarifi, Cartlak kebabı nedir nasıl yapılır
  6. Tepsi kebabı tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri