Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

PİLAVLI TAS KEBABI Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 250 gr kuşbaşı kuzu eti 1 yemek kaşığı tereyağı tuz , karabiber 5 su bardağı suTARİFİ: Bir

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Pilavlı Tas Kebabı

    Sponsorlu Bağlantılar




    PİLAVLI TAS KEBABI



    Malzemeler:
    2 su bardağı pirinç
    250 gr kuşbaşı kuzu eti
    1 yemek kaşığı tereyağı
    tuz, karabiber
    5 su bardağı suTARİFİ:
    Bir tasın içindeki eti, pilav yapacağınız tencerenin ortasına ters çevirerek kapatın. Üzerine suyu ekleyip, orta hararetli ateşte pişirmeye başlayın. Bu arada, et, suyu emecek, bırakacak bu şekilde de pişecektir. Et pişince, yıkanmış pirince, tuz ve karabiber ekleyerek, tasın etrafına dökün. Kısık ateşte, demleye demleye pişirin

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır
  3. Şehriyeli Pilavlı İncik
  4. Patlıcan Kebabı (Balcan Kebabı) Tarifi
  5. Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı, Sultan Kebabı Nasıl Yapılır
  6. İç Pilavlı Piliç Dolması tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri