Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

etimek tatlısı nasıl yapılır resimli tarif eklerseniz çok memnun olurum etimek tatlısı tarifi resimli olsun ltf.. Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın Karakız Tatlısı Tarifi, Kara

  1. Misafir
    Sponsorlu Bağlantılar


    Resimli etimek tatlısı tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar










  2. Sponsorlu Bağlantılar





    [img]http://img803.imageshack.us/img803/5625/********netresimlietime.jpg[/img]
    ETİMEK TATLISI TARİFİ MALZEMELERİ
    ON İKİ Adet Bir Düzine adet tuzsuz etimek
    etimek tatlısı şerbeti için:
    1,5 su bardagı şekerimiz
    Ve iki su bardağı su
    Muhallebisi için Malzemeler
    Bir litre süt
    Altı yemek kaşığı şeker
    Bir paket vanilya
    Bir yemek kaşığı tereyağ
    Altı yemek kaşığı un
    Ve Son oLarak İki yemek kaşığı mısır nişastası
    Üzeri İçin
    Bir paket krem şanti
    Bir su bardağı süt
    Ve En Son Üzerini Süslemek İçin Ceviz ya da antep fıstığı
    Hazırlanışı
    etimek tatlısı tarifi için öncelikle nyapmamız gerekenler iki su bardağı sıcak su ile 1,5 su bardağı şekeri kaynattım.kaynadıktan sonra bir kç dakida daha etimek tatlısı şerbetimizi jaynatıyoruz ve ocagın altını kapatıp 10 dk dinlendiriyoruz etimek tatlısı şerbetini, bunun hemen ardından bir borcam alarak 12 adet etimek tatlımızın ana ürünü olan etimekleri diziyoruz hazırlamış olduğumuz şerbetimizi etimeklerin tamamına yayıyoruz,Bunun ardından hiç beklemeden muhallebi yapımına yani kremamıza geçiyoruz
    Bir litre sütün içerisine ( süt miktarı 750 de olabilir tepsinizin büyüklügüne göre uyarlayın) vanilya ile tereyağımız geriye kalan muhallebi malzemelerini ekliyoruz çırpıyoruz ve kaynayana kadar karıştırarak muhallebimizi hazırlıyoruz.tere yagımızı ve vanilyayıda kaynamaya başladıktan sonra ila ve ediyoruz ve 3 5 dk daha karıştırıyoruz dinlenmek üzre 5 10 dk bekletiyoruz ve bunun ardından etimek tatlısı yüzeyine muhallebimizi güzelce yayıyoruz.
    KremŞantimizide etimek tatlısının Üzerine Dökmeden Önce hazırlayıp Dolabımıza koyuyoruz ve muhallebimizin sogudugundan iyice emin olduktan sonra en son olarak etimek tatlı tarifi için krem şantiyi döküyoruz… süt ile hazırladığımız krem şantimizi bunun ardından varsa streç film ile etimekli tatlımızı buz dolabına kaldırıyoruz



  3. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri