Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Bumbar Dolması MALZEMELER 1 K oyun Barsağı (600 gr , delik olmayan) 2 Akciğer (çok ince kıyılmış) 2 İri Soğan (rendelenmiş) 200 gr Pirinç (1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Bumbar Dolması

    Sponsorlu Bağlantılar




    Bumbar Dolması





    MALZEMELER
    1 Koyun Barsağı (600 gr, delik olmayan)
    2 Akciğer (çok ince kıyılmış)
    2 İri Soğan (rendelenmiş)
    200 gr Pirinç (1 su bardağı) (ayıklanıp yıkanmış)
    1/4 Su Bardağı Su
    1 Çay Kaşığı Tuz
    1 Kahve Kaşığı Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Aşağıdaki bumbar tarifini 1 çay kaşığı tuzla dövülmüş bir diş sarmısağı 3 çorba kaşığı zeytinyağla karıştırarak hazırlayacağınız sosla birlikte servis ediniz.
    Koyun barsağını musluğun ağzına takıp bol akar suyla bir elinizle de içini sıyırarak iyice yıkayınız. Barsağın bir ucunu iple bağlayıp, kalan malzemeyi birkaç kere harmanladıktan sonra öteki ucundan bir huni yardımı ile doldurunuz. Öteki ucu da bağladıktan sonra, iğne ile 4-5 yerinden delip, bol kaynar suda haşlayıp suyunu süzünüz. Bir servis tabağına alıp servis ediniz


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Mardin Usulü Hindi Dolması Tarifi - Mardin Usulü Hindi Dolması Yapılışı - Hindi Dolması Na
  3. Resimli Çökelekli Biber Dolması Tarifi, Çökelekli Biber Dolması nasıl yapılır
  4. Bumbar Dolması Tarifi Resimli
  5. Resimli Bumbar Dolması (Fırında) Tarifi
  6. Hamsi Dolması Tarifi - Hamsi Dolması Nasıl Yapılır?
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri