Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Güveçte Kuşbaşı Et Malzemeler 1 kg. Dana kuşbaşı Yarım kilo arpacık soğan ı 3-4 adet sivri biber 10 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Güveçte Kuşbaşı Et

    Sponsorlu Bağlantılar




    Güveçte Kuşbaşı Et

    Malzemeler
    1 kg. Dana kuşbaşı
    Yarım kilo arpacık soğanı
    3-4 adet sivri biber
    10 diş sarımsak
    1 yemek kaşığı salça
    1 çay bardağı sıvıyağ
    Yarım çay bardağı sirke
    Kırmızıbiber
    Kekik,
    Karabiber
    Tuz

    Hazırlanışı
    Bütün malzemeleri sırası ile arpacık soğanlarını, doğranmış sivri biberi, ayıklanmış sarımsakları, kuşbaşı eti güvecin içerisine yerleştirin. Tuzu, kekiği, karabiberi, kırmızıbiberi ve sirkeyi ilave edin. Daha sonra sulandırılmış salçayı ve sıvıyağı koyup güvecin üzerini alüminyum folyo ile kapatarak önceden ısıtılmış 200-250 derecedeki fırında pişirmeye bırakın. 30 dakika sonra güveci kontrol ederek su gerekiyorsa ilave edip etler pişene kadar fırında bekletin. Etler pişince fırından çıkartıp sıcak olarak servis yapın.



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Güveçte Çiftlik Kebabı Tarifi Yapılışı
  3. Güveçte Somon Balığı Tarifi, Nasıl Yapılır
  4. Güveçte Yapraklı Köfte Tarifi Yapılışı
  5. Güveçte Kuru Fasulye tarifi yapılışı
  6. Güveçte Tavşan Eti
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri