Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Mantarlı Et Sote Malzemeler 500 gr kuzu kuşbaşı 250 gr kültür mantarı 100 gr margarin , 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 adet orta boy

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Mantarlı Et Sote

    Sponsorlu Bağlantılar




    Mantarlı Et Sote

    Malzemeler
    500 gr kuzu kuşbaşı
    250 gr kültür mantarı
    100 gr margarin,
    1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    1 adet orta boy kuru soğan,
    2 adet yeşilbiber
    1 diş sarımsak
    3 adet orta boy domates
    karabiber
    tuz.

    Hazırlanışı
    Etler sotelik doğranır. Derin bir tavaya etler ve yağ konur. Orta ateşte etler suyunu bırakıp çekene dek pişirilir. Suyunu çeken etlere ince şekilde doğranmış kuru soğan ve sarımsak eklenir. Daha önceden temizlenmiş mantarlar kararmaması için limonlu suda haşlanır. Haşlanan mantarlar da doğranıp etlerle beraber sotelenir. Yeşilbiber ve domatesler de ince şekilde doğranarak soteye eklenir. Etler yu-k muşayana kadar pişirilir. Tuz ve karabiber de I eklenir. Sıcak olarak ve yanında pirinç pilavı İ ve kızarmış patatesle ile servis yapılır.




    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Sebzeli Mantar Sote Tarifi Yapılışı
  3. Kolay Tavuk Sote Tarifi, Nasıl Yapılır
  4. Ciğer Sote Tarifi:
  5. Sebzeli Et Sote Tarifi Yapılışı
  6. Kaz Ciğeri İle Sote
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri