Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Arpacık soğanlı yahni Malzemeler: 1 kilo iri kuşbaşı k oyun eti 20 adet arpacık soğan ı veya 2 baş. İri soğan 3 çorba kaşığı margarin

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Arpacık soğanlı yahni

    Sponsorlu Bağlantılar




    Arpacık soğanlı yahni

    Malzemeler:
    1 kilo iri kuşbaşı koyun eti
    20 adet arpacık soğanı veya 2 baş. İri soğan
    3 çorba kaşığı margarin
    1 çay kaşığı kırmızı pul biber
    1 demet dereotu

    Hazırlanışı
    Kalın dipli bir tencereye üç çorba kaşığı margarinle beraber iri kuşbaşı etleri koyun. Et suyunu salıverip tekrar çekinceye kadar arada bir karıştırmak suretiyle ortadan daha az hararette pişmeye bırakın. Et suyunu çekince ayıklanmış 20 adet arpacık soğanı veya çentilmiş iki baş soğanı ete katarak soğanlar pembeleşinceye kadar çevirin.
    Pul biberi ve bir bardak sıcak suyu ilave ederek, etler yumuşacık oluncaya kadar, arada yarım bardak su ve ateşten indirmenize 10 dakika kala da tuzunu ilave edip, ateşten çekin. Servis yaparken üzerine ince kıyılmış dereotu serpebilirsiniz. Etin yanında kızarmış patates veya haşlanmış patatesverebilirsiniz.



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Taze soğanlı ve tereli mücver tarifi
  3. Diyet Mercimekli Yahni Tarifi
  4. Yahni nasıl yapılır, Yahni Tarifleri, Yahni Yapılışı
  5. Bezleyeli Taze Soğanlı Kuzu
  6. Ahtapot Yahni
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri