Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Diyarbakır yöresine ait meftune içindekiler 1kg kuzu eti 1-1 , 5 kg patlıcan 1 kg domates 2 kaşık sumak 1 bardak su Tuz Pul biber

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Diyarbakır yöresine ait meftune tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Diyarbakır yöresine ait meftune




    içindekiler

    1kg kuzu eti
    1-1,5 kg patlıcan
    1 kg domates
    2 kaşık sumak
    1 bardak su
    Tuz
    Pul biber
    içindekiler

    1kg kuzu eti
    1-1,5 kg patlıcan
    1 kg domates
    2 kaşık sumak
    1 bardak su
    Tuz
    Pul biber
    hazırlanışı

    Kuşbaşı eti tuzla ovalayın ve tencereye yayın
    2 kaşık sumak ve bir bardak su ekleyin ve 15 dk dinlendirin
    Suyunu iyice süzün(suyu dökmeyin) ve patlıcanları küp şeklinde doğrayın
    Patlıcanları tuzlu suda bekletin
    Domatesleri soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın
    Patlıcan ve domatesleri etin üstüne dizin üstüne etin süzülen suyunu, tuz ve pul biber ilave edin
    Tepsiyi kapatın ve orta ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin
    Afiyet olsun


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Diyarbakır Yöresine Ait Atasözleri
  3. Tarihi Ulu Camii Diyarbakır, Diyarbakır Ulu Cami hakkında bilgi
  4. Diyarbakır gezilecek yerler, Diyarbakır tarihi mekanlar
  5. Sumaklı diyarbakır dolmasının tarifi
  6. Diyarbakır Usulü Güveç tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri