Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Perde Pilavı İçin Gerekli Malzemeler ; 1 adet küçük boy tavuk(1 , 250 kg kadar) 3 su bardağı pirinç(500gr) 4 , 5 su bardağı tavuk

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Perde Pilavı Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Perde Pilavı İçin

    Gerekli Malzemeler ;

    1 adet küçük boy tavuk(1,250 kg kadar)

    3 su bardağı pirinç(500gr)

    4,5 su bardağı tavuk suyu

    Yarım paket margarin

    Tuz, karabiber

    Hamuru için

    3 adet yumurta

    1,5 kahve fincanı sıvıyağ

    1,5 kahve fincanı yoğurt

    2 çorba kaşığı margarin
    Aldığı kadar un, tuz

    1 su bardağı badem

    Yapılışı

    Tavuğu, 1 adet dörde bölünmüş soğanla haşlayın.Margarini eritin, pirinci 5 dk kavurun, tavuk suyuyla pilavı kısık ateşte pişirin.Tuzunu, karabiberini ekleyin.Pişen tavuğu parça parça koparıp didikleyip pilava ekleyin.

    Hamurun aldığı kadar unla yoğurun.

    Biri büyük biri küçük iki bezeye ayırın.Merdaneyle yuvarlak şekilde açın.

    Yapacağımız tepsiyi bolca margarinle yağlayın.

    Üzerine sıcak suda bekletilmiş kabukları soyulmuş bademleri dizin.Bademlerden pilavın içersinede minik doğrayıp ekleyebilirsiniz.

    Bademlerin üzerine hamuru düzgün bir şekilde yerleştirin.İçerisine pişirdiğimiz pilavı ekleyip, üzerinede diğer hamur parçasını düzgünce yerleştirin.

    Önceden ısınmış fırında 200 derecede pişirin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kıbrıs pilavı tarifi yapılışı
  3. Perde Pilavı Tarifi /Siirt
  4. Hürmeli Pilavı Tarifi - Hürmeli Pilavı Yapılışı - Pilav Nasıl Yapılır
  5. Ankara Pilavı Tarifi Yapılışı
  6. Buhara pilavı tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri