Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Çökertme Malzemeler - 400 gr. dana kontrfile - 8 adet orta boy patates - Sıvı yağ - 2 çay kaşığı karabiber - 2 çay kaşığı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Çökertme Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Çökertme


    Malzemeler
    - 400 gr. dana kontrfile
    - 8 adet orta boy patates
    - Sıvı yağ
    - 2 çay kaşığı karabiber
    - 2 çay kaşığı kimyon
    - 2 çay kaşığı kırmızıbiber
    - 400 gr. süzme yoğurt
    - 6 diş sarımsak
    - 100 gr. tereyağı
    - Tuz


    Yapılışı
    Sarımsakları dövün ve süzme yoğurt ile karıştırın. Patatesleri soyup yıkadıktan sonra kurulayın. Rendeleyip kızgın yağda kızartın ve kevgirle alın. Geniş bir servis tabağına yayın. Üzerine süzme yoğurdu dökün. Tavada tereyağını eritip tuz ilave ederek ılık bir ortamda bekletin.

    Etleri kömür ızgarasında pişirin. Çubuk şeklinde kesip ılık tereyağında baharatlarla birlikte 8-10 dakika pişirin. Etleri süzme yoğurdun üzerine yerleştirin. Tabağı turp, yeşil biber ve domates ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Çökertme Türküsünün Notaları
  3. Çökertme Tarifi Yapılışı, Nasıl Yapılır
  4. çökertme türküsünün hikayesi nedir
  5. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  6. Çökertme Notaları ve Armonisi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri