Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

kurban kavurması tarifi , yapılışı Malzemeler Dilediğiniz miktarda et tuz , karabiber YAPILIŞ Öncelikle etin içinden yağlı bölümlerini ayırıyoruz , bu yağları bir tencereye alıyoruz

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    kurban kavurması tarifi, yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    kurban kavurması tarifi, yapılışı

    Malzemeler
    Dilediğiniz miktarda et
    tuz,karabiber

    YAPILIŞ
    Öncelikle etin içinden yağlı bölümlerini ayırıyoruz,bu yağları bir tencereye alıyoruz,onları kısık ateşte erimeye bırakıyoruz.Yağlarından ayırdığmız etleri küçük küçük kuşbaşı şeklinde doğruyoruz.Eriyen yağların kalan bölümlerini tencereden çıkarıyoruz ve doğradığımız etleri ilave ediyoruz.Tencerenin kapağını kapatarak arasıra karıştırmak sureti ile birkaç saat etler iyice pişene kadar kavurmaya devam ediyoruz.Tuz ilave ediyoruz.Kavurmayı sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.Ben sıcak olarak servis yapınca üzerine taze çekilmiş karabiber ve biraz da kırmızı pulbiber ilave ediyorum.Ama soğuyunca da çok güzel oluyor.
    AFİYET OLSUN...


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Ciğer Kavurması Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Aydın yöresinden Arapsaçı Kavurması Tarifi
  4. Bayram Kavurması Tarifi Yapılışı resimli
  5. Bayram kavurması tarifi
  6. Biberli Mantar Kavurması Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri