Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Bayram Kavurması Tarifi resimli Bayram Kavurması Tarifi , Bayram Kavurması nasıl yapılır ? Kurban Kavurması Geleneksel kurban bayram ı yemeklerinden olan ve bayram a özel

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Bayram Kavurması Tarifi Yapılışı resimli

    Sponsorlu Bağlantılar




    Bayram Kavurması Tarifi resimli

    Bayram Kavurması Tarifi,
    Bayram Kavurması nasıl yapılır ?
    Kurban Kavurması




    Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan ve bayrama özel pratik et kavurması tarifi;

    Malzemeleri

    1 kilogram dana eti
    100 gram kuyruk yağı
    tuz, kekik

    Yapılışı

    Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın.
    Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın.
    Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.
    Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun.
    Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin.
    Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın.
    10 dakika sonra ocaktan indirin.
    Pilavla servis yapabilirsiniz.
    Afiyet olsun..


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Resimli Haçapuri Tarifi Yapılışı
  3. Bayram kavurması tarifi
  4. kurban kavurması tarifi, yapılışı
  5. Bayram kurabiyesi tarifi yapılışı
  6. Biberli Mantar Kavurması Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri