Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Arnavut ciğeri resimli resimli arnavut ciğeri Arnavut Ciğeri Sizlere bu makalemde sabah kahvaltısında bile yemeğe doyamadığım Arnavut ciğerinin tarifini aktaracağım. MALZEMELER 2 adet soğan 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Arnavut ciğeri nasıl yapılır resimli tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Arnavut ciğeri resimli

    resimli arnavut ciğeri
    Arnavut Ciğeri


    Sizlere bu makalemde sabah kahvaltısında bile yemeğe doyamadığım Arnavut ciğerinin tarifini aktaracağım.

    MALZEMELER

    2 adet soğan
    1 koyun ciğeri—kuzu ciğerinden de yapabilirsiniz ancak ben kokusuna tahammül edemediğim için her zaman koyun ciğerini tercih ederim.
    Yarım su bardağı un
    Yarım demet maydanoz
    1 yemek kaşığı kırmızıbiber
    1 çay bardağı zeytinyağı—dilediğiniz sıvı yağını kullanabilirsiniz.

    Tuz

    arnavut ciğeri

    HAZIRLANIŞI


    Ciğeri eğer hazırlanmış olarak almadıysanız ince zarını soyun ve sinirlerini kesin.

    Temizlediğiniz ciğeri fındık büyüklüğünde minik minik doğruyoruz.

    Doğradığımız ciğerlerin içine kırmızıbiberi serpiyoruz ve elimizle karıştırıyoruz, ardından yarım saat dinlenmesi için üstünü havlu peçete ile örterek kenara kaldırıyoruz.

    Dinlenmiş ciğerlerimizin içine unumuzu döküyoruz ve iyice karıştırıyoruz. Fazla gelen ununu dökmek için unlu ciğerlerimizi bir süzgüye alıp silkeleyerek fazla unlarından arındırıyoruz.

    Kızartma tenceresinin içine yağımızı koyuyoruz ve yağın kızdığından emin olduktan sonra unlu ciğerlerimizi tavaya atarak 5 dakika karıştırarak kavuruyoruz.

    5 dakika kavrulan ciğerlerimizi delikli kepçe yardımıyla yağını süzerek servis tabağına alıyoruz ve tuzunu serpiyoruz.

    Tenceredeki kızgın yağdan çok az alıp bir cezvenin içine kırmızıbiberle birlikte katıyoruz ve ocağa tekrar koyarak kırmızıbiberli yağı ateşte 1 dakika kadar karıştırıyoruz ve Arnavut ciğerlerimizin üzerine yavaş yavaş gezdiriyoruz.

    Soğanlarımızı ince ince doğruyoruz ve tuzla ovarak soğanın suyunu çıkarıp süzüyoruz.

    Maydanozları da yaprak yaprak doğrayıp soğanlarla birlikte servis tabağındaki Arnavut ciğerinin yanına ekliyoruz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Arnavut Böreği Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Çiğ köfte nasıl yapılır resimli tarifi
  4. mantı nasıl yapılır resimli tarifi
  5. Arnavut Ciğeri Tarifi
  6. Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri