Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Portakallı Enginar Tarifi Malzemeler 4-5 adet enginar ve sapının özü 2 , 5 litre su yarım su bardağı zeytinyağı 3 adet havuç 1 adet kuru
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Portakallı Enginar Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Portakallı Enginar Tarifi





    Malzemeler


    • 4-5 adet enginar ve sapının özü
    • 2,5 litre su
    • yarım su bardağı zeytinyağı
    • 3 adet havuç
    • 1 adet kuru soğan
    • 1,5 yemek kaşığı un
    • 1 çay kaşığı toz şeker
    • 1 çay kaşığı tuz
    • 2 adet patates
    • yarım çay bardağı portakal suyu
    • 1 adet limon


    Hazırlanışı


    • Havuç ve soğanı yarım su bardağı zeytinyağında kavurduktan sonra un ve 2,5 litre sıcak su ilave ediyoruz.
    • Bu karışım bir müddet kaynadıktan sonra şeker, tuz,limon ve portakal suyu ilave ederek kaynatıyoruz.
    • Sonrasında enginarları ve saplarını koyuyoruz.
    • Devamlı olarak köpüklerini alarak harlı ateşte pişiriyoruz.
    • Enginarlar biraz yumuşadıktan sonra patatesleri atarak kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
    • Soğuduktan sonra servise hazırlıyoruz.
    • Afiyet olsun…


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Enginar Oturtma Nasıl Yapılır Enginar Oturtma Tarifi
  3. Resimli Zeytinyağlı ve Portakallı Kereviz, Zeytinyağlı ve Portakallı Kereviz tarifi, Zeyti
  4. İç baklalı enginar, İç baklalı enginar tarifi, Enginar yemekleri, Zeytinyağlı yemekler, Ze
  5. Ender Saraç enginar çorbası tarifi, Ender Saraç enginar diyeti
  6. Zeytinyağlı Enginar, Zeytinyağlı Enginar Tarifi, Sebze Yemekleri, Denenmiş
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri