Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Dana Eti Haşlaması tarifi MALZEMELER 1kg dana eti 1adet soğan 2adet havuç 2adet karanfil tuz Dana Eti Haşlaması tarifi Dana etini parçalara ayırın ve yıkayın;

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Dana Eti Haşlaması tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Dana Eti Haşlaması tarifi




    MALZEMELER
    1kg dana eti
    1adet soğan
    2adet havuç
    2adet karanfil
    tuz

    Dana Eti Haşlaması tarifi
    Dana etini parçalara ayırın ve yıkayın; 1saat soğuk suda bekletip tekrar yıkayın. Bir tencere içine alıp üzerine su ekleyin ve kaynamaya bırakın. Üzerinde biriken köpüğü ayırırsınız. Et yumuşayınca içine halka şeklinde doğranmış soğan ve havucu ekleyin, karanfili katın. Etler iyice piştiği vakit tuzunu ayarlayarak ocaktan alın ve servise sunun.

    Sponsorlu


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Dana burnu insanı sokar mı
  3. Dana Burnu ilaçlaması hakkında bilgi
  4. Rüyada Dana Görmek
  5. Soslu Dana Rosto Tarifi, Nasıl Yapılır
  6. Dana Eti Buğulama tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri