Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Mar din Usulü Hindi Dolması Tarifi - Mar din Usulü Hindi Dolması Yapılışı - Hindi Dolması Nasıl Yapılır - Hindi Dolması Malzemeleri Kesilmiş ve temizlenmiş

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Mardin Usulü Hindi Dolması Tarifi - Mardin Usulü Hindi Dolması Yapılışı - Hindi Dolması Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Mardin Usulü Hindi Dolması Tarifi - Mardin Usulü Hindi Dolması Yapılışı - Hindi Dolması Nasıl Yapılır - Hindi Dolması Malzemeleri





    Kesilmiş ve temizlenmiş 1 adet hindi
    çiğ badem içi
    2 su bardağı pirinç
    250 gram ufak kuşbaşı et
    hindi veya tavuk ciğeri
    karabiber
    yenibahar
    tuz

    Bademler suda haşlanarak kabukları soyulur ve pembeleşinceye kadar yağda kavrulur. Kuşbaşı et ve küçük doğranmış hindi veya tavuk ciğeri de yağda pişinceye kadar kavrulur daha sonra yarım pişmiş pirinç, badem karabiber ve yenibahar ile karıştırılır. Bu iç hindinin içine doldurulur ve açık olan her tarafı dikilir.
    Hindi bir tencereye yerleştirilerek üstüne su eklenir ve pişirilir, daha sonra çıkarılıp üstüne salça veya yoğurt sürülerek ısıtılmış fırında da 10-15 dakika pişirilir.

    NOT: Hindinin içine isteğe bağlı,kuş üzümü de konabilir. Ayrıca yalnız fırında da pişirilebilir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Hindi dolması(yılbaşı için)nasıl yapılır resimli
  3. Hindi dolması nasıl yapılır resimli tarifi
  4. Hindi tarifi,Yılbaşında Hindi nasıl pişirilir? nasıl yapılır resimli tarifi
  5. Köyceğiz usulü tavuk dolması nasıl yapılır resimli tarifi
  6. Adana Usulü Etli Kabak Dolması tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri