Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Ciğer Kavurması Tarifi MALZEMELER 1 kg. dana ciğeri 1 adet irice kuru soğan 4-5 kaşığı kadar sıvı yağ 1 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Ciğer Kavurması Tarifi, Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Ciğer Kavurması Tarifi




    MALZEMELER

    • 1 kg. dana ciğeri
    • 1 adet irice kuru soğan
    • 4-5 kaşığı kadar sıvı yağ
    • 1 çorba kaşığı sirke
    • 1 çorba kaşığı margarin
    • Çay bardağının yarısı kadar su
    • Tuz


    HAZIRLANIŞI

    • Kasaptan aldığımız ciğerlerin sinirlerini alarak küp küp doğrayın.
    • Küp şeklinde doğranmış ciğerleri suyla yıkayıp iyice süzün.
    • Pişireceğimiz tava içerisine sıvı yağ ve margarini koyun.
    • Tavaya ciğeri, tuzu, baharatları ilave edin ve tavanın üzerini kapatın ve ciğerler suyunu çekene kadar kısık ateşte kavurun.
    • Soğanı piyazlık olarak doğrayın ve ayrı bir tavada soğanları kavurun.
    • Soğanları ciğerlerin üzerine ilave edin, üzerine yarım çay bardaklık suyu ilave edin ve kapağını kapatarak suyunu çekene kadar iyice pişirin servis yapın.
    • Afiyet olsun..



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Ciğer Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır
  3. Ciğer Sote Tarifi:
  4. Bayram Kavurması Tarifi Yapılışı resimli
  5. Bayram kavurması tarifi
  6. kurban kavurması tarifi, yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri