Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Elbasan Tava Tarifi MALZEMELER 750 gr kemikli kuzu eti 1 bardak un 1 bardak yoğurt 2 yumurta 3 kaşık margarin 1 soğan Tuz Karabiber Pul

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Elbasan Tava Tarifi, Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Elbasan Tava Tarifi




    MALZEMELER

    • 750 gr kemikli kuzu eti
    • 1 bardak un
    • 1 bardak yoğurt
    • 2 yumurta
    • 3 kaşık margarin
    • 1 soğan
    • Tuz
    • Karabiber
    • Pul biber
    • 1 bardak su

    HAZIRLANIŞI

    • Bir kap içersinde yağ ve soğanı hafifçe ezin.
    • İçersine etleri atın ve su ile etleri orta ateşte pişirin.
    • Pişen etleri kemiklerin ayırın, tuzlayın ve bir tepsiye dizin.
    • Üstüne pul biber ve karabiber serpin.
    • Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu iyice çırpın.
    • Üstüne et suyunu ilave ederek karıştırın.
    • Bu karışımı etin üstüne dökün.
    • 180 derece fırında pişirin.
    • Afiyet olsun.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kilis Tava Tarifi
  3. lbasan tava yemegı nasıl yapılır resimli tarifi
  4. Kemeli sac tava tarifi yapılışı
  5. Kalamar Tava nasıl yapılır tarifi
  6. Hamsi Tava Tarifi - Hamsi Tava Nasıl Yapılır? - Hamsi Tava Çeşitleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri