Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Krem karamel - Karamel: 50gr. şeker , 2 çorba kaşığı su - 1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı - 1 çorba kaşığı toz şeker -

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Krem karamel Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Krem karamel


    - Karamel: 50gr. şeker, 2 çorba kaşığı su
    - 1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı
    - 1 çorba kaşığı toz şeker
    - 125 ml. süt
    - yarım vanilyanın özü (bunun yerine vanilyalı şeker kullanabilirsiniz)
    1- Karamel veya ufak sufle kaplarını yağlayın. Şekeri ve suyu orta ateşte açık kahverengi olana kadar kaynatın. Kaplara paylaştırın.
    2- Yumurtayı ve yumurta sarısını şekerle birlikte krema haline gelene kadar çırpın. Sütü vanilya özüyle birlikte kaynatın. Çok yavaşça akıtarak yumurtalı karışımın içine karıştırın. Kaplara boşaltın.
    3- Fırını 125 C’ye ısıtın. Kapların ağzını alüminyum folyoyla kapatın ve fırına dayanıklı bir kabın içine yerleştirin. Kapların yarısını geçecek kadar sıcak su koyup, fırına verin. Yaklaşık 1 saat kadar fırınlayın.
    Krem Karameli bir gün önceden yapmakta fayda var. Karamelin çözülmesi 12 saati buluyormuş. Benimkiler yaklaşık 25-26 saat buzdolabında beklediler ve kalıplardan hiç yara almadan çıktılar.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Krem karem tarifi
  3. Lavantalı Krem Brüle Tarifi
  4. 2018 Karamel Saç Renkleri - Yeni Karamel Saç Renkleri
  5. Krem Şantili Bal Kabağı Tatlısı Tarifi, Krem Şantili Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır
  6. Portakallı Krem Karamel Tarifi - Portakallı Krem Karamel Nasıl Yapılır?
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri