Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Paçanga Böreği MALZEMELER 3 ADET YUFKA 150 GRAM PASTIRMA 3 ADET SIVRI BIBER 2 ADET DOMATES BIR TUTAM KIYILMIS MAYDONOZ 1 KASE RENDELENMIS KASAR YAPILIŞI

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Paçanga Böreği

    MALZEMELER


    3 ADET YUFKA
    150 GRAM PASTIRMA
    3 ADET SIVRI BIBER
    2 ADET DOMATES
    BIR TUTAM KIYILMIS MAYDONOZ
    1 KASE RENDELENMIS KASAR

    YAPILIŞI :
    PASTIRMAARI INCE DILIM SEKLINDE DOGRA VE TAVADA SOTELE. SIVRI BIBERIDE AYNI SEKILDE DOGRAYIP EKLE. DOMATESI ICINE RENDELE VE AZ DAHA SOTELE. ALTINI KAPATIP MAYDONOZU EKLE VE SOGUTMAYA BIRAK.SOGUDUKTAN SONRA KASARIDA ILAVE ET. YUFKALARI 4 PARCAYA KES. YUFKALARIN ORTASINA BIRAZ HARCTAN KOYUP KENARLARINI ICINE BUK VE YASSI SEKILDE SAR. YUFKANIN UCUNU SUYA BATIRIP YAPISTIR. KIZGIN YAGDA ARKALI ONLU PISIR.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Su böreği tarifi yapılışı
  3. Tosun böreği tarifi Tosun böreği yapılışı (resimli anlatım)
  4. Üsküp Böreği Tarifi Yapılışı
  5. Yaz böreği, Yaz böreği nasıl yapılır, Yaz böreği tarifi, Börek tarifleri
  6. Paçanga Böreği Nasıl Yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri