Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kokoş Pasta , Resimli Pasta Tarifleri , Denenmiş Lezzeti Kek Tarifleri , Çay Saatinize Özel Kek Tarifleri , Kekler , Tatlı Tarifleri Malzemeler: Hamur: 2

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kokoş Pasta, Resimli Pasta Tarifleri

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kokoş Pasta, Resimli Pasta Tarifleri, Denenmiş Lezzeti Kek Tarifleri, Çay Saatinize Özel Kek Tarifleri, Kekler, Tatlı Tarifleri




    Malzemeler:

    Hamur:

    2 yumurta

    2 yumurta sarısı

    150 g margarin

    1,5 çay bardağı toz şeker

    3 yemek kaşığı süt

    Yarım çay bardağı Dr. Oetker Kakao

    2 yemek kaşığı rom

    1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

    1,5 su bardağı un

    1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu

    Hindistancevizli karışım:

    2 yumurta akı

    1,5 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri

    3 su bardağı hindistan cevizi

    2 yemek kaşığı Malibu

    Krema:

    2 muz

    1 limonun suyu

    1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması

    1,5 su bardağı soğuk süt

    Yarım çay bardağı hindistancevizi

    Hazırlanışı:

    Hamur: 2 yumurta, 2 yumurta sarısı, margarin, toz şeker, süt, kakao, rom, şekerli vanilin, un ve hamur kabartma tozunu mikser ile 2-3 dakika çırpın.

    Hindistancevizli karışım: Yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın. Pudra şekerini azar azar ekleyerek çırpmaya devam edin. Hindistan cevizi ve malibuyu da ekleyip iyice karıştırın.

    Hamurun yarısını 25x12 cm ölçulerindeki yağlanmış baton kek kalıbına dökün, üzerine hindistancevizli karışımı yayın ve kalan hamuru döküp pişirin.

    Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)

    Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)

    Pişirme süresi: Yaklaşık 55-65 dakika

    20'nci dakikada fırının kapağını açıp kekin ortasına bir bıçak yardımı ile uzunlamasına 2 cm derinliğinde bir yarık açın.

    Pişirdiğiniz keki soğutup kalıptan çıkartın.

    Krema: Muzlardan birini küçük parçalara, diğerini de dilim dilim doğrayın ve limon suyuna bulayın. Pasta kremasını 1,5 su bardağı soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. 1/3 ‘ni ayrı bir kaba alıp küçük parçalara kestiğiniz muzları ekleyin ve karıştırın. Keki yatay olarak üçe kesin ve aralara muzlu kremayı sürüp tekrar yapıştırın. Üzerini kalan pasta kreması ile kaplayın.

    Üzerine hindistancevizi serpin ve dilimlenmiş muzları sıralayın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kestaneli Pasta, pasta tarifleri, denenmiş lezetler, lezzetli pasta tarifleri
  3. Sadrazam lokumu, pasta tarifleri, denenmiş pasta tarifleri, harika pastalar, lezzetli tatl
  4. Balkabaklı Pasta tarifi, Balkabağı Pastası, Denenmiş Pasta Tarifleri, Pasta Tarifleri
  5. Ağlayan pasta, pasta tarifleri, denenmiş pasta tarifleri, harika pastalar, lezzetli tatlıl
  6. Rulo yaş pasta nasıl yapılır resimli yaş pasta tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri