Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Haşhaşlı Babata Keki Tarifi Malzemeler Gerekli Malzemeler * 4 adet yumurta * ½ su bardağı tahin * 1 su bardağı süt * 1 su bardağı

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Haşhaşlı Babata Keki Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Haşhaşlı Babata Keki Tarifi





    Malzemeler


    • Gerekli Malzemeler

    • * 4 adet yumurta
    • * ½ su bardağı tahin
    • * 1 su bardağı süt
    • * 1 su bardağı sıvıyağ
    • * 2 su bardağı mısır unu
    • * 1 su bardağı un
    • * 2 su bardağı tozşeker
    • * 1 paket kabartma tozu
    • * 1 tatlı kaşığı toz tarçın
    • * 3 yemek kaşığı toz haşhaş


    Hazırlanışı


    • Unları, tarçını, kabartma tozu ve haşhaşı derin bir kapta karıştırın.

    • Oda sıcaklığında bekleyen yumurtaları başka bir derin kaba kırın. Tozşekeri ekleyip mikserin yüksek devriyle 3-4 dakika kadar çırpın. Tahin, süt ve sıvıyağı ilave edip 2-3 dakika daha çırpmaya devam edin.

    • Unlu karışımı azar azar ilave edip kaşık ya da spatula yardımıyla iyice karıştırın.

    • Diğer taraftan, dikdörtgen ya da kare bir borcamı ya da büyük bir kek kalıbını 2-3 yemek kaşığı sıvıyağla yağlayın.

    • Hazırladığınız kek karışımını kalıba aktarın. Keki, 175 dereceye ve alt - üst konuma ayarladığınız fırında en az 55-60 dakika pişirin. Çıkarın ve soğuyunca dilimleyip servise sunun.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Pandispanya Keki Tarifi Yapılışı
  3. pirinç keki, Pirinçli kek nasıl yapılır, Pirinç keki tarifi
  4. Nutella Keki Tarifi, Yapılışı
  5. Kakaolu Pandispanya Keki - pandispanya keki nasıl yapılır - kakaolu pandispanya keki tarif
  6. Şerbetli Haşhaşlı Kek - haşhaşlı kek tarifi - haşhaşlı kek nasıl yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri