Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Armutlu ve Cevizli Kek Tarifi Yapılışı Malzemeler 3 su bardağı un 1 su bardağı irice dövülmüş ceviz 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Armutlu ve Cevizli Kek Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Armutlu ve Cevizli Kek Tarifi Yapılışı



    Malzemeler
    • 3 su bardağı un
    • 1 su bardağı irice dövülmüş ceviz
    • 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ
    • 3 adet yumurta
    • 2 adet orta boy armut
    • 1 tatlı kaşığı vanilya
    • 2 su bardağı toz şeker (ben biraz daha az kullandım)
    • yarım tatlı kaşığı karbonat
    • yarım tatlı kaşığı tuz



    Armutlu ve Cevizli Kek Tarifi
    1. Oldukça derin bir kek kalıbını tamamen yağlayın ve fırını 75 C dereceye ayarlayın.
    2. Karbonat, şeker un ve tuzu geniş bir kaba eleyin, tam ortasına bir boşluk açın ve vanilyaları ve yumurtayı ilave edin. Ceviz ve armutları karıştırın hazırladığınız karışımınızı kaşık yardımıyla kaba alın.
    3. Fırında yaklaşık 60 dakika pişirin sonra kekinizi kürdan yardımı ile kontrol edin eğer kürdan kuru ise fırını kapatın, 20 dakika kalıbın içinde soğuduktan sonra fırın telinin içerisinde iyice soğumaya bırakın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Cevizli Cimcime Yapılışı Tarifi
  3. Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı
  4. Cevizli Kurabiye tarifi,Cevizli Kurabiye yapılışı,Cevizli Kurabiye yapımı
  5. Cevizli Un Kurabiyesi Tarifi Yapılışı
  6. Cevizli Açma Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri