Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

ET PİŞİRME YÖNTEMLERİ a — Kebap: Et ilkönce hiç su katmadan hafif esmerleşinceye kadar kavrulur. Bundan sonra tek başına pişecekse çok az su ilâveedilir. Sebze

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Et Pişirme Yöntemleri

    Sponsorlu Bağlantılar




    ET PİŞİRME YÖNTEMLERİ

    a — Kebap:
    Et ilkönce hiç su katmadan hafif esmerleşinceye kadar kavrulur. Bundan sonra tek başına pişecekse çok az su ilâveedilir. Sebze katılacaksa, su ilâve etmeye lüzum yoktur.

    b — Kızartma:
    Kızartma için çok kızgın olmayan fırın kullanılır. Et fırına sokulurken yağlı olan tarafın üste gelmesine dikkat edilir.

    c — Izgara:
    Izgara hafif ateşte yapılır. Etler buzdolabından alındıktansonra biraz bekletilir ve ızgara yapıldıktan sonra tuzlanır. IzaarnHr. etin lezzetini kaybetmemesi için yalnız bir kez çevrilmesi yeterlidir.
    Izgara bazen tavada yapılabilir. Bu durumda etin yağ vaziyetine göre tavaya yeteri kadar yağ atmak lâzımdır. Et yağ bıraktıkça tavadaki yağ alınır.

    d — Suda haşlama (Söğüş):
    Ete bol miktarda su katarak pişinceye kadar kaynatmalıdır. Arta kalan su çorbalarda kullanılır.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Mangalda Beyaz Et Pişirme Yöntemleri nelerdir, Beyaz et pişirme tarifi
  3. Yemek Pişirme Sanatı
  4. Alevforum Yemek pişirme teknikleri
  5. Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri
  6. Balık Pişirme Teknikleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri