Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kalp Çarpıntısındaki Bitkisel Kürler Ve Hazırlanışı kalp yetmezliği hastalığı - kalp yetmezliği için bitkisel tedavi , kalp yetmezliği için şifalı bitkiler - kalp çarpıntısı tedavisi

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kalp Çarpıntısındaki Bitkisel Kürler Ve Hazırlanışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kalp Çarpıntısındaki Bitkisel Kürler Ve Hazırlanışı

    kalp yetmezliği hastalığı - kalp yetmezliği için bitkisel tedavi, kalp yetmezliği için şifalı bitkiler - kalp çarpıntısı tedavisi





    * Bir miktar temizlenip yıkanmış taze yüksük otu yaprağı nemli olarak mikserden geçirilip tülbentin içine bırakılarak sıkılıp özsuyu elde edilir. Bu özsudan yarım çay kaşığı az miktarda suyla birlikte alınır. Kalp yetmezliği için oldukça faydalı bir bitkidir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı taze yüksük otu yaprağı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvalılarından yarım saat. sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşı-ğı nilüfer çiçeği katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşğı ergeçsakalı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çuha çiçeği katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez. sabah kahvaltılarından yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay finanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı kedi otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılanndan yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    erektiğinde günde üç kez ikişer yemek kaşığı alınarak kullanılır.
    * Bir litre suyun içine bir avuç çakal eriği katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılanndan yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kasığı karabaş otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış ıspanak katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç Öğün birer çay bardağı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı nane katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı karadiken katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen-âlkttn mmra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılanndan yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fıncanı İçilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kuşıgı kişniş katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılanndan yanm salt sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı aynısefa katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı fesleğen katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç armut yaprağı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yanm saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.
    * Bol miktarda magnezyum ve potasyum içerdiğinden bol miktarda muz yenilmesi oldukça faydalı olacaktır

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Hamile kalmak için bitkisel kürler
  3. Damar sertliği için şahtere kürü, Damar Sertliğine Özel Bitkisel Kürler, Damar Sertliğine
  4. Kalp büyümesi nedir, Kalp Büyümesi Nasıl Oluşur, Kalp büyümesi nedenleri, Kalp Büyümesine
  5. Kaşıntı, Vücuttaki Kaşıntılar İçin Kürler, İbrahim Saraçoğlundan Kürler
  6. İshal İçin Pratik Bitkisel Kürler
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri