Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) Malzemeler 4 su bardağı su 1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu 200 gram aşurelik buğday 1 kase yoğurt 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)

    Sponsorlu Bağlantılar




    BuğdayAşıÇorbası (6 Kişilik)



    Malzemeler
    4 su bardağı su
    1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu
    200 gram aşurelik buğday
    1 kase yoğurt
    1 adet yumurta sarısı
    1 adet havuç
    1 tatlı kaşığı tereyağı
    1 çay kaşığı kırmızıbiber Tuz






    Yemeğin Tarifi

    Tencerede 4 su bardağı suyla kuzu gerdanını 60-70 dakika pişirin. Suyu bir tencereye süzün. Akşamdan ıslanmış ve yıkanmış aşurelik buğdayı ilave edin. 30-35 dakika pişirin. Önceden pişirdiğiniz kuzu gerdanının etini ayıklayıp, incecik didin. Kaynamakta olan karışıma ekleyin.

    Yoğurt ve yumurtayı çırpın. Hafifçe sulandırarak karışıma ekleyin. Haşlayıp, kibrit şeklinde doğradığınız havuçları da tencereye alın. Ayrı bir tavada tereyağını eritin. Kıyılmış domatesleri ekleyin. 3-4 dakika kavurup, kırmızıbiberi ekleyin. Bu karışımı da çorbaya ekleyin. Tuzunu ayarlayarak servis yapın.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Yoğurtlu Buğday Çorbası Tarifi
  3. Keşkek Çorbası (Buğday Çorbası) Tarifi
  4. Bezelye Çorbası (4 Kişilik)
  5. Balkabağı Çorbası (4 Kişilik)
  6. Aş Çorbası (4 Kişilik)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri