Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Keşam Çorbası Malzemeler: 1 çay bardağı köftelik bulgur , 1/2 çay bardağı irmik , 400�500 gr süzme yoğurt , 1 lt su (6 su bardağı)

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Keşam Çorbası tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Keşam Çorbası
    Malzemeler: 1 çay bardağı köftelik bulgur, 1/2 çay bardağı irmik, 400�500 gr süzme yoğurt,

    1 lt su (6 su bardağı), 3�4 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı,

    1 çay kaşığı tuz, 1/2 çay kaşığı karabiber.

    Yapılışı: Süzme yoğurdun üzerine su ilave edilerek iyice ezilir. Pütürsüz hale gelen karışımın içine köftelik bulgur ve irmik ilave edilerek karıştırılır. Birkaç kez karıştırıldıktan sonra tencere ocağa alınır ve karışım kaynayana kadar tahta kaşıkla devamlı karıştırılır. İnce bulgur piştiği zaman tencere ocaktan alınır. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağı konduktan sonra ocak yakılır. Kızdırılan yağın içine dövülmüş sarımsak ilave edilir ve altüst edildikten sonra pişen çorbanın üzerine ilave edilir. Yeterli miktarda tuz ilave edilir.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Adana Çorbası Tarifi Yapılışı
  3. Den Çorbası Yapılışı Tarifi
  4. Pancarlı kış çorbası resimli tarifi, Pancar çorbası yapılışı
  5. Den Çorbası - Yarma Çorbası Tarifi Yapılışı
  6. Brokoli Çorbası Tarifi Yapılışı,Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri