Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Breton Çorbası Tarifi Yapılışı MALZEMELER - 8 kişilik - 2 adet orta boy soğan - 250 gr kuru fasulye - 1 çorba kaşığı yağ -

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Breton Çorbası Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Breton Çorbası Tarifi Yapılışı

    MALZEMELER

    - 8 kişilik
    - 2 adet orta boy soğan
    - 250 gr kuru fasulye
    - 1 çorba kaşığı yağ
    - 1 çorba kaşığı tuz
    - 15 su bardağı et suyu
    - 2 kahve fincanı un
    - 2 çorba kaşığı yağ

    HAZIRLANIŞI

    Kuru fasulyeyi temizleyip akşamdan bol suda ıslayın. Sabah yıkayıp süzdürün. Soğanları soyup piyaz doğrayın. Sonra tencereye bir kaşık yağ koyup kızdırın, soğanları ekleyin, iki dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ilave edip bir dakika daha karıştırın ve et suyu ile tuzu ilave edin. Orta ateşte yaklaşık 1,5 saat pişirin ve ateşten alın. Süzgeçten yada püre makinesinden geçirin. Başka bir tencerede, yağ ve unu orta ateşte karıştırarak 4 dakika (sararıncaya kadar) kavurun ve fasulyeli suyu ilave edin. 3-4 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Zar gibi doğranmış kızarmış ekmekle servis edilir.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Den Çorbası Yapılışı Tarifi
  3. Patlıcan Çorbası Tarifi Yapılışı
  4. Pancarlı kış çorbası resimli tarifi, Pancar çorbası yapılışı
  5. Den Çorbası - Yarma Çorbası Tarifi Yapılışı
  6. Brokoli Çorbası Tarifi Yapılışı,Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri