Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ Malzemeler 10 su bardağı et suyu 200 g kuzu eti ya da k oyun kaburgasının sıkı eti 4 yemek kaşığı un 1

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Terbiyeli düğün çorbası tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ





    Malzemeler
    10 su bardağı et suyu
    200 g kuzu eti ya da
    koyun kaburgasının sıkı eti
    4 yemek kaşığı un
    1 tatlı kaşığı tuz
    2 yemek kaşığı tereyağı
    1 çay kaşığı kırmızıbiberTerbiye İçin Malzemeler
    2 adet yumurta veya 4 adet yumurta sarısı, 4 çorba kaşığı limon suyu, Yarım su bardağı ılık çorba suyu

    TERBİYELİ DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ
    Et bir tencerede haşlanarak küçük parçalar halinde doğranır. Et haşlanırken et suyu da birlikte hazırlanabilir. Etler, et suyuyla birlikte ayrı bir tencerede kaynamaya bırakılır. Bu arada ılık çorba suyundan bir miktar başka bir kaba alınarak unla birlikte iyice ezilir. Kaynamakta olan çorbaya sürekli karıştırılarak eklenir. Un kokusu kayboluncaya kadar kısık ateşte pişirildikten sonra ateşten alınır. Yumurta ve limon suyu iyice çırpıldıktan sonra çorbaya ilave edilir. Servis yapılmak üzere kaselere alınır. Kızdırılmış yağa kırmızı biber karıştırılarak çorbanın üzerine gezdirilir. Yanında ekmek garnitürüyle servis yapılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi Yapılışı
  3. Karadeniz mutfağı, yöresel yemeklerimiz Düğün çorbası Tarifi
  4. Terbiyeli pırasa çorbası resimli tarifi,pırasa çorbası terbiyeli,pırasa çorbasıresimli
  5. Terbiyeli işkembe çorbası Tarifi,Malzemeleri ve Yapılışı
  6. Düğün Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri