Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Aşure , aşure tarifi , denenmiş aşure tarifi Kullanılacak malzeme listesi : Yarım kilo aşurelik buğday 1 su bardağı kuru Üzüm 1 su bardağı İncir

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Aşure, aşure tarifi, denenmiş aşure tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Aşure, aşure tarifi, denenmiş aşure tarifi







    Kullanılacak malzeme listesi :


    Yarım kilo aşurelik buğday
    1 su bardağı kuru Üzüm
    1 su bardağı İncir
    1 su bardağı kuru Kayısı
    4 su bardağı Şeker
    1 yemek kaşığı karanfil
    1 su bardağı nohut
    1 su bardağı kuru fasulye


    Göz kararı Su


    Süslemek için gerekenler:


    Çekilmiş ceviz içi,
    Tarçın, nar taneleri


    Buğday, fasulye, nohut ve üzümü yıkayıp ayrı kaplarda bir gece önceden ıslatın.. Fasulye ve nohutu süzüp ayrı kaplarda haşlayın.Ben düdüklü tencerede haşladım.
    Buğdayın suyu un çorbası kıvamına gelmek üzereyken nohut ve kuru fasulyeyi ekleyin. İyice kaynatın. Ardından sırasıyla kuru üzüm, karanfil ve dörde bölünmüş kuru kayısıyı ilave edip karıştırın. Birkaç taşım kaynatın. Son olarak şekeri ekleyip 5-10 dakika kaynattıktan sonra incirleri katın ve bir taşım kaynatıp, ateşten alın.


    Aşure piştikten sonra sıcakken kaselere boşaltın. Soğuyunca üzerini ceviz içi, Antep fıstığı, tarçın ve nar taneleri ile süsleyerek servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Aşure Günü Nedir
  3. Aşure Nasıl Yapılır Tarifi
  4. Aşûre Nedir?
  5. aşure tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir
  6. Aşure, Aşure tarifi, denenmiş tatlı tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri