Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Hercai Reçeli Malzemeler: 1 kg. vişne 1 kg. iri kırmızı erik 1 kg. şeftali(biraz sertçe) 1 kg. kayısı(kokulu , sert , beneksiz) 1/2 kg. nektari

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Hercai Reçeli

    Sponsorlu Bağlantılar





    Hercai Reçeli

    Malzemeler:

    1 kg. vişne
    1 kg. iri kırmızı erik
    1 kg. şeftali(biraz sertçe)
    1 kg. kayısı(kokulu,sert,beneksiz)
    1/2 kg. nektari
    1/2 kg. karadut(bulabilirseniz)
    2250 gr. tozşeker
    1 yemek kaşığı limon suyu veya 1 çay kaşığı ucu ile limon tuzu

    Yapılışı:

    1. Bütün meyveleri yıkayın.Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın.Erik,şeftali ve nektarinin kabuklarını soyun.Erikleri dilimleyin.Nektari ve şeftaliyi küp doğrayın(biraz irice)kayısıyı dilimleyin.
    2. Meyveleri aralarına şekerle kat kat döşeyin(en alta kara dut yerleştirin-sulu olduğu için)
    3. 30. dk. sonra ateşe alıp,hiç kısmadan kaynatmaya başlayın.Devamlı başında durarak köpüklerini kevgirle alın.Kıvamını arada kontrol edip,kaşıktan uzayarak dökülene dek pişirin(ateşi hiç kısmadan) Kıvamı gelince,limon suyu veya tuzunu ilave edip,iki taşım kaynatıp,ocağı kapatın.Hemen kavanozlara alıp kapağı kapatıp ters çevirin(soğuyana dek)


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Karpuz Reçeli, Karpuz Reçeli Tarifi
  3. İncir Reçeli Filminde Çalan yabancı şarkının adı nedir,İncir Reçeli Filminde Çalan, Yabanc
  4. Hercai menekşeli kurdele nakışları
  5. Ihlamur Reçeli
  6. İncir reçeli nasıl yapılır - reçel yapımı - incir reçeli tarifi - yabani incir reçeli yapı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri