Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

kavun reçeli Malzeme: 1.5 kg. lık bir kavun 6.50 g. şeker 2 limon Hazırlanması: Kullanılacak kavunun sağlam olması gereklidir , yoksa reçel dayanmayacaktır. Kavunu dilimleyerek
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 2      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    kavun reçeli tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar





    kavun reçeli

    Malzeme:
    1.5 kg. lık bir kavun
    6.50 g. şeker
    2 limon
    Hazırlanması:
    Kullanılacak kavunun sağlam olması gereklidir, yoksa reçel dayanmayacaktır.
    Kavunu dilimleyerek kabuğunu ayıklayın. İç kısmını bir tencereye doğrayın. Bir limonu yıkayıp, etli beyaz kısmına dokunmadan kabuğunu soyun. Beyaz kısmı de rendeleyerek kavunlara katın. İki limonun suyunu sıkıp tülbentten süzün ve 1/4 litre soğuk suyla birlikte kavunlara katın. Orta ateşte oturtup dikkatlice karıştırarak hemen hemen tamamen buharlaşıp kavunlar cam gibi oluncaya kadar pişirin. Tencereye şekeri ve isteniyorsa bir çubuk vanilyayı da koyup orta ateşte sık sık karıştırarak pişirmeye devam edin. Soğuk tabağa şuruburıdan damlatarak reçelin kıvımanı bulup bulmadığını kontrol edin.Afiyet olsun…


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kavun Yatağında Meyve Salatası Tarifi Yapılışı
  3. Mandalina Reçeli tarifi yapılışı
  4. Pratik Gül Reçeli Tarifi Yapılışı
  5. Kivi reçeli tarifi yapılışı
  6. Karpuz Reçeli tarifi yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri