Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Garnitürlük Pancar Turşusu Garnitürlük Konserve - Pancar Turşusu Nasıl Yapılır Malzemeler: 1 kg pancar 10 diş sarımsak 1 dolu çorba kaşığı tuz Sirke Yapılışı: Pancarlar

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Garnitürlük Pancar Turşusu Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Garnitürlük Pancar Turşusu
    Garnitürlük Konserve - Pancar Turşusu Nasıl Yapılır

    Malzemeler:

    1 kg pancar
    10 diş sarımsak
    1 dolu çorba kaşığı tuz
    Sirke

    Yapılışı:

    Pancarlar çok iyi yıkanır. Üzerine su konur yumuşayana kadar haşlanır. Sıcakken kabukları soyulur.

    Birkaç parçaya kesilir.1 litrelik kavanoza yerleştirilir. Üzerine doğranmış sarımsak ve tuz konur.

    Kavanozun yarısına kadar sirke doldurulur. Kalan yarısı pancarın haşlama suyuyla tamamlanır.

    Kapağı sıkıca kapatılır. 10 gün kadar sonra kullanılabilir. Özellikle salata yapımlarında tercih edilir.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Közlenmiş biber turşusu tarifi
  3. Diyet Pancar Salatası Tarifi
  4. Kırmızı Lahana Turşusu ve salatası Tarifi Yapılışı
  5. Kırmızı Biber Turşusu - Resimli Tarifi Yapılışı
  6. Yaz Turşusu Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri