Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Erzurum yöresi Kadayıf Dolması , Yemek Tarifleri , Yöresel Yemek Tarifleri , Yüresel Lezzetli Yemek Tarifleri Malzemeler 1/2 kg tel kadayıf 1 su bardağı iri

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Erzurum yöresi Kadayıf Dolması Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Erzurum yöresi Kadayıf Dolması, Yemek Tarifleri, Yöresel Yemek Tarifleri, Yüresel Lezzetli Yemek Tarifleri




    Malzemeler
    1/2 kg tel kadayıf
    1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
    1 fincan süt
    4 yumurta
    3 bardak şeker
    2 bardak su
    1/4 limon suyu
    Kızartmak için 1 su bardağı sıvı yağ

    Yapılışı: Şeker, su ve limon suyu kaynatılıp şurup soğumaya bırakılır. Kadayıftan bir miktar alınıp tabağın üzerine ince bir tabaka halinde kare şeklinde didiklenerek yayılır. Arasına dolma içi koyar gibi 1 çorba kaşığı ceviz içi koyulup sarılır. Yumurta ve süt çırpılır. Sarılmış kadayıflar iyice yumurtalı karışıma bulanır. Kızgın yağda altın sarısı renk alıncaya kadar kızartılır. Sıcak sıcak soğuk şurubun içine atılır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kadayıf Dolması Tarifi Yapılışı
  3. Erzurum yöresi Ayran Aşı Tarifi
  4. Erzurum yöresi Su Böreği Tarifi
  5. Kadayıf Dolması Tarifi
  6. Fincanda Kadayıf tarifi - fincan kadayıf tatlısı nasıl yapılır - kadayıf tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri