Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Malzemeler 1 adet hazır ekmek kadayıfı Bir buçuk kg tozşeker 2 kahve fincanı vişne şurubu ya da konsantre vişne suyu Üzeri

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi


    Malzemeler



    • 1 adet hazır ekmek kadayıfı


    • Bir buçuk kg tozşeker
      2 kahve fincanı vişne şurubu ya da konsantre vişne suyu
      Üzeri için:
      4 çorba kaşığı kıyılmış antepfıstığı
      250 gram kaymak

      10-12 adet kiraz şekeri
    Yapılışı




    Kadayıfı uygun bir tepsiye koyup üzerini geçecek kadar ılık su dökün. Suyu tamamen çekince üzerine tozşekeri serpin. Yeniden üzerini geçecek kadar su ekleyip ocağa oturtun. Kısık ateşte, bir kaşıkla kadayıfın yanlarından aldığınızı suyu üzerine gezdirerek 1 saat pişirin. Pişmesine yakın üzerine vişne şurubunu gezdirin. 10 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Soğuyunca dilimleyip servis tabaklarına alın. Üzerine kiraz şekerlerini yerleştirin. Antepfıstığı serpin ve kaymakla servis yapın


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Vişneli Pötibör Tatlısı Tarifi
  3. Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi
  4. Deniz kadayıfı faydaları - Deniz kadayıfının kullanımı - Deniz kadayıfı cilt
  5. Yalancı Ekmek Kadayıfı (Etimek Tatlısı)
  6. Vişneli Cheesecake Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
akrostiş şiirmektup örnekleri